ЩО ТАКЕ ШЛЯХ ВІРИ И ЖИТТЯ?

Шлях віри і життя - це процес формування, який спонукає людину – спочатку до досвіду живої зустрічі з Христом. І пізніше, допомагає поглибити основи віри. . Таким чином, в людині створюються такі безсумнівні віри, що везуть людини в явне проголошення Євангелія, як це трапилося з першими християнами: «Ми не можемо не говорити про те, що бачили і чули» (Діян. 4, 20). 

Цей процес відбувається у контексті віри спільноти, і є важливим, тому що людина приходить до віри, натхнена досвідом і шляхом інших братів, які перебувають у тому ж процесі.З кожною людиною ми підходимо до основ віри, істини, Символу віри, з найпростішою мовою і прямим контактом зі Словом Божим. Воно відкриває справжнє обличчя Бога, Його план, Його волю. 

Шлях дослідного пізнання істин Символу віри означає життя, але намагаємося зробити перші роки інтенсивне навчання, супроводжуючи нас у молитві і ділення життя

Це сам Бог, який супроводжує кожного зі своїх дітей, і чекає на них з нескінченним терпінням, залишаючи повну свободу. Ми ж в свою чергу, в певні моменти, отримуємо Його благодать, і діємо просто як Його помічники. Разом ми намагаємося жити за Євангелієм, яке включає всіх нас, постійно перетворюємось, щоб віра, яка ми хочемо передати, була достовірною на повну силу, спочатку в нас.

Escribir comentario

Comentarios: 0