HOLYWINS  ВЕЧІР 2016

ПАПА ФРАНЦИСК БУВ ЗДИВОВАНИЙ HOLYWINS У КИЄВІ.

Святійший Отець несподівано з'явився на святі і долучився до складу журі.

У суботу, 29 жовтня, з нагоди дня Всіх Святих, був організований вечір в Інституті релігійних наук Томи Аквінського міста Києва. Були запрошені всі студенти і їхні друзі, щоб святкувати " Holywins" з цікавими іграми, конкурсом костюмів святих або значущих персонажів будь-якої християнської конфесії і молитвою вдячності в кінці вечора.

Команда організаторів була сформована отцем Петром Октабою ОР, сестрами місіонерської асоціації Слуг Єввнгелія Милосердя Божого (SEMD) і студентами інституту. Участь у святі взяли 40 осіб. Посеред свята, у той час, коли усі радісно танцювали і грали, з'явився Папа Франциск, який втік з Ватикану, щоб відвідати цей цікавий міжконфесійний вечір, і, на подив усім, був запрошений разом з отцем Петром і двома добровольцями в журі конкурсу костюмів.

Свято вели свята Ольга з Києва, свята Едіт Штайн, свята Ядвіга з Польщі. Свята Наталія, святий Томас Мор з Англії, наш улюблений Йоан Павло II, святий Сан Хосемарія Ескріва де Балаґер з Іспанії і святий Хуан Дієго Куаухтлатоатцін з Мексики були інші учасники. Кожен з них отримав диплом: за найбільш радісний костюм, за найлільш правдоподібний костюм, ... Папа Франциск, хоч і не брав участі у конкурсі, отримав звання за костюм який потребував найбільших зусиль у виконанні.

Після веселощів і чаю з печивом, ми могли дякувати Богу в каплиці. Ми співали пісні хвали з Тезе, кожен міг висловити свою вдячність Богові. Отець Петро розказував кілька слів про святість, до якої ми всі покликані: від невеликих щоденних дій і до віри в Ісуса. Наша зустріч закінчилася молитовним чування, де ми просили святості в нашому світі. Всі пішли додому з бажанням зустрітися ще раз.

 

Спасибі всім за участь.



Escribir comentario

Comentarios: 0